※ 英語クラスと日本語クラスあり!
(マニュアル、試験、オンラインリソースが英語のみ)
The Italian Wine Scholar education program is an Italian wine course designed to provide committed students of wine with the most advanced and comprehensive specialization study program on Italian wine bar none! It was created by the Wine Scholar Guild with the support of the Italian wine DOC/G consortia.
The Unit 1 course is divided into nine 2-hours lessons (plus a one-hour exam), focusing on the wines of Northern Italy and includes 4-6 wine tasting for every lesson.
Earn your Italian Wine Scholar title at Caplan Wine Academy!
イタリアン・ワイン・スカラーは、ワインを真剣に学びたい方々に向けて設計された、イタリアワインに関する最も高度で包括的な専門コースです。このプログラムは、イタリアワインDOC/G原産地呼称協会の支援を受けて、ワイン・スカラー・ギルドによって作成されました。
ユニット1講座は、9つの2時間レッスン(+1時間の試験)に分かれており、イタリア北部のワインに焦点を当てています。各レッスンでは、4~6種類のワインテイスティングが含まれます。
キャプラン ワイン アカデミーで、あなたもイタリアン・ワイン・スカラーの称号を取得しましょう!
Each Unit (Unit 1 and Unit 2) has a separate exam. To become an Italian Wine Scholar you need to sit both the exam for Unit 1 and the exam for Unit 2.
Candidates need a composite score of 75% to receive the IWS credential, i.e. the scores from both exams are added together and averaged for final assessment.
各ユニット(ユニット1とユニット2)にはそれぞれ独立した試験があります。イタリアン・ワイン・スカラーになるには、ユニット1とユニット2の両方の試験を受ける必要があります。
受験者はIWS資格を取得するために、総合得点で75%以上が必要です。つまり、両方の試験の得点を合計し、その平均が最終評価となります。
Curriculum <Unit 1>
1 |
Foundation 1, Valle d'Aosta |
---|---|
2 |
Foundation 2, Liguria |
3 |
Lombardia |
4 |
Piemonte part 1 |
5 |
Piemonte part 2 |
6 |
Emilia-Romagna |
7 |
Trentino-Alto Adige |
8 |
Veneto |
9 |
Friuli Venezia Giulia |
Unit 1 Examination |
- Target
対処 -
People who have already completed the WSET Level 2 or possessing a comparable wine knowledge
WSET Level 2を修了された方、または同等の知識をお持ちの方
- Lecturer
-
-
Ettore Donadeo DipWSET, IWS
-
Mihoko Schenone IWS
-
- Seating Capacity
-
13 people for each class
各13名
- Place
会場 -
CAPLAN Wine Academy
PASONA Square 16F, 3-1-30, Aoyama, Minato-ku, Tokyo
キャプラン ワインアカデミー 東京青山教室
〒107-0062 東京都港区南青山3-1-30 PASONA SQUARE 16階
- Fee
-
110,000 yen (Include wines, textbook, examination fee and tax.) <Price excluding tax: 100,000 yen>
5,500 yen(Enrollment Fee)
---
110,000円 (ワイン代・テキスト代・試験代、合格時の合格証・登録料を含む)<税抜100,000円>
初めて受講される方は、受講のお申し込みと同時にキャプラン ワインアカデミーへの入会(入会金5,500円・税込)が必要となります。
- How to pay
支払い方法 -
Bank transfer or Credit card
Please transfer the fee to the bank account below or we can accept the credit card.
Mitsubishi UFJ Bank
Tokyo Eigyoubu Branch
Account Number : Futsu 1812074
Subscriber : Pasona HR Solution
Please note that we cannot refund the fee once you pay.
The applicant will be responsible for any bank or transaction charges incurred for processing wire transfers.
クレジットカードまたは銀行振込でお支払いください。
振込み口座:
三菱UFJ銀行 東京営業部
普通預金 口座番号1812074
口座名 株式会社パソナHRソリューション
なお一度受領した料金は一切お返しできませんのでご了承ください。
振込み手数料はお客様でご負担くださいますようお願い申し上げます。
Schedule / Entry
- ※
-
2024/10 ~ 2025/3
Ettore Donadeo講師 English Class |
Wednesday 19:00~21:00
Please call us for entry.(03-6634-9976) |
---|---|
スケノーネ美保子講師 日本語クラス |
Friday 19:00~21:00
|
担当講師
Instructor
WSET認定 Level4 Diploma
Wine Scholar Guild Bourgogne Master-Level
DWG認定ドイツワイン上級ケナー
JSA認定 ワインエキスパート
おすすめ講座
Recommend
このコースは、さまざまなスタイルの日本酒とその製造方法について学びたい方、WSET日本酒レベル1アワードで得た入門的な知識をさらに深めたい方を対象としています。 This course is intended for anyone wishing to learn about the different styles of sake and how they are made, as well as those seeking to build on the introductory knowledge gained with the WSET Level 1 Award in Sake.
Napa Valley Vintners(NVV)の公式テキストを使い、なぜナパ・ヴァレーが世界的な高品質ワインの銘醸地であり続けるのかを詳しく学びます。 ナパ・ヴァレーは、古くは1976年のパリスの審判で、それまで絶対優位を誇っていたフランスワインを凌駕する高品質ワインの生産地として認知されました。更にその後、世界中から集まった都会の成功者達がワイン造りに携わることにより、単なる“生産地”ではない独特な魅力を持つ “街” となりました。 現地を20回以上訪問している認定エデュケーターがNVVのバックアップの下、動画やテキストなどの公式コンテンツでナパ・ヴァレーの魅力を存分に、体系的かつロジカルにお伝えします。
【English&日本語】2日間の講座では、世界の主なワイン産地とワイン飲料について学び、ワインの試飲、説明、評価を体験し、ホスピタリティと適切なワインサービスの基準について学びます。すべてマスターソムリエによってのみ指導され、最後に70問の多肢選択式試験で終了します。
The French Wine Scholar is the most advanced French wine certification available in English. The course is divided into 9 lessons (plus the exam) and covers all the region of this Country.
This course is intended for anyone wishing to learn about the different styles of sake and how they are made, as well as those seeking to build on the introductory knowledge gained with the WSET Level 1 Award in Sake.
The Certified Sommelier Examination focuses on a candidate’s ability to demonstrate proficiency in deductive tasting, wine & beverage theory, and both technical as well as salesmanship skills in tableside service. The title and credential of ‘Certified Sommelier’ is well recognized in the hospitality sector globally. Wearing the Certified Sommelier lapel pin assures an employer and the dining public that you have skills in salesmanship, beverage program management, and wine tasting abilities that have been tested by the Court of Master Sommeliers, Americas. A Certified Sommelier’s theoretical knowledge of the world of wine and beverage provides for on-call expertise on the restaurant floor and beyond.