Christopher Martin DipWSET is coming to Japan to offer insights on the WSET Level 4 Diploma. This is a precious chance to listen to an official voice from the WSET London Headquarters and to his recommendation on how to tackle the exams, what to expect and what you are suppose to know.
He will offer examples of theory questions and how to best organize your answers, including advices on Diploma study and he will conduct a wine tasting to revise once again how to best describe a wine for a WSET Diploma exam. Of course you will be free to ask any question and doubts you may have about the course.A chance not to be missed: seats are limited, so book in advance!
- ※
-
The Workshop will be held in English
講座情報
- Date & Time
-
Sat 7th April 2018[16:30~18:30]
Reception party at 18:30~20:00(5,400yen/Pay on the day)
- Target
-
Current Diploma Students (Already enrolled for Candidate registration)
- Lecturer
-
-
WSET Certified Educator
-
WSET International Development Advisor
Christopher Martin DipWSET
Chris Martin supports WSET’s many schools throughout Japan, Korea and Southeast Asia. As well as running masterclasses around the world, Chris judges at international wine competitions in Japan and Korea and has written about wine. He has helped organise wine events in Asia and Europe, and frequently teaches all levels of the WSET in London and abroad. With a background in teacher training, he is actively involved in training new WSET educators. -
- Fee
-
Free
- ※
-
Reception party is 5,400yen
- Seating capacity
-
40
★Applications are now closed★
- Venue
-
Caplan Wine Academy
NBF Minamiaoyama bldg. 2F, 3-1-31, Minamiaoyama, Minato-ku, Tokyo 107-0062
- お申し込み
受講時のご注意 -
お申し込み・受講いただく際に必ずお読みください。
Details/Applications
4/7 Sat (16:30~18:30) |
Applications are now closed |
---|
おすすめ講座
Recommend
【特別講座】12/23(月)19:00~20:30 本講座は1月末提出締め切りのD6対策のための講座です。 D6は、Research Assignmentで、他の5つのユニットとは大きく異なります。本講座では、D6への取り組み方を前半部分で解説します。特に、普段論文を書いたことのない人向けに、D6でどのようなスタイルで論文を書くかについて解説します。 後半部分では、今回のテーマである「ヴァージニアワイン」についてのオーバーヴュー、設問に対する考え方を解説します。 直近のD6対策としてだけではなく、今後D6にどのように取り組めばいいのかも理解できる内容になっています。
【特別講座】12/15(日)10:30~16:30 Diploma D5(フォーティファイド ワイン)認定試験に向け 対策セミナーを開催します。 新しいSpecificationが公表され、試験範囲、試験時間、出題方法、SATが変更されています。D5はDiploma受験の中でも、早いタイミングで受験される科目であることから、勉強方法がまだ確立していない受験生が多いと思われます。本対策セミナーで何を準備するか?どう対策を立てるか?を効率的に学ぶ事を主眼として進めていきます。
【特別講座】12/8(日)13:00~17:30 Diploma D4(スパークリング)認定試験に向け、テイスティング対策セミナーを開催します。試験官の意図を的確に見抜き、答案に求められているポイントを効率良く書き上げるコツを練習します。
【特別講座】9/28(土)・29(日)10:00~13:00 2024年10月に実施されるDiploma D3(世界のライトワイン)認定試験に向け、テイスティングに特化した対策セミナーを開催します。合格するには"結論に至る過程"の書き方が重要です。「なぜその結論になったか?」を、コメントの中からエビデンスを積み重ね、基本知識にリンクさせながら論理的に導き出します。また、試験官の意図を的確に推測し、求められているポイントを効率良く時間内に書き上げる練習をします。
【特別講座】9/16(月・祝)13:00~17:30 Diploma D4(スパークリング)認定試験に向け、テイスティング対策セミナーを開催します。試験官の意図を的確に見抜き、答案に求められているポイントを効率良く書き上げるコツを練習します。
【特別講座】9/10(TUE)19:00~21:00 For this special seminar 12 students will have the chance to submit an answer to a D3 question specifically made for this event and to receive a feedback from awarded Diploma graduate Alex Tsui. Alex will then comment the works and give some precious advices to all participants.